Eva Trio Black Line Gryde 3 8 Liter

Eva Trio Black Line Gryde 3 8 Liter. Gryden er fremstillet af aluminium og er derfor både let og har en unik varmefordeling, som gør det til en leg at lave mad. Black line gryder og pander. Stilren gryde fra eva trios white line serie. Designet er enkelt og elegant, funktionaliteten er høj og holdbarheden lang. De black line kookpan van eva trio onderscheidt zich door haar functionaliteit, duurzaamheid en.

Eva Trio Kocher Black Line 3 8 Liter 20 Cm Edelstahl Schwarz

Sejest Eva Trio Kocher Black Line 3 8 Liter 20 Cm Edelstahl Schwarz

Gryden er fremstillet af aluminium og er derfor både let og har en unik varmefordeling, som gør det til en leg at lave mad. Black line gryder og pander. Gryden er fantastisk hvis du gerne vil spare på fedtstoffet, samtidig gør belægningen at det er svært at brænde noget på.

1 x 1,8 liter kasserolle 1 x 2,5 liter gryde 1 x 3,8 liter gryde låg købes separat.

Stilren gryde fra eva trios white line serie. Black line gryder og pander. Stilren gryde fra eva trios white line serie. White line gryde fra eva trio 3,8 l. Designet er enkelt og elegant, funktionaliteten er høj og holdbarheden lang. Gryden er fremstillet af aluminium og er derfor både let og har en unik varmefordeling, som gør det til en leg at lave mad. I dag er eva trio fortsat en ægte designklassiker og indbegrebet af professionel kvalitet til hjemmet.

Eva Trio Kocher Black Line 3 8 Liter 20 Cm Edelstahl Schwarz

Gryden er fantastisk hvis du gerne vil spare på fedtstoffet, samtidig gør belægningen at det er svært at brænde noget på.. White line gryde fra eva trio 3,8 l. I dag er eva trio fortsat en ægte designklassiker og indbegrebet af professionel kvalitet til hjemmet. Black line gryder og pander. Gryden er fremstillet af aluminium og er derfor både let og har en unik varmefordeling, som gør det til en leg at lave mad. Stilren gryde fra eva trios white line serie. Gryden er fantastisk hvis du gerne vil spare på fedtstoffet, samtidig gør belægningen at det er svært at brænde noget på. I pakken får du grydesættet består af tre dele: Designet er enkelt og elegant, funktionaliteten er høj og holdbarheden lang.